el poble abandonat

Tost es un poble abandonat aprop de la frontera amb Andorra. Aqui va nèixer el meu avi, però aviat va emigrar cap a la ciutat. Actualment només queda l'esglesia en peu, la resta esta tot derruït. El poble va deixar-ho de ser definitivament al 1960, quan va marxa l'últim habitant.

Comentaris

 1. Un bon post per continuar l'anterior de "llocs abandonats". M'entra gana de visitar aquest poble que ja no és tal. No sé si sabria trobar-lo als mapes, potser ja l'han esborrat...

  ResponElimina
 2. Si, de fet ja no existeix als mapes, però el nom del poble es el nom del riu (que aquest si esta als mapes)que passa per sota i seguint-lo es troba el poble

  ResponElimina
 3. No fa massa vaig trobar pobles com aquest per Osca i per Terol. Tot i que en algun d'ells, de sobte hi han aparegut curioses comunes de neo-rurals força enginyosos, experiments sociològics divertits i inesperats.

  ResponElimina
 4. Si entrar en espais abandonats, desperta la curiositat del visitant, entrar en un poble abandonat em produeix tristesa i perplexitat...perquè va marxar tothom?
  Aquest, té a més, un nom preciós...i m'imagino que un entorn, encara millor.
  :-)

  ResponElimina
 5. LLuis, es veritat a Osca i Terol n'hi ha una colla de pobles abandonats. A vegades s'instalen neo-rurals. Em van explicar que en un hi viu un jubilat que es va quedar sense familia i casa. A un parell de quilometres té un poble on compra un cop el mes els queviures. Diu que abans dormia als carrers de Barcelona.

  ResponElimina
 6. La meva maleta, a mi també em produeix tristesa. El meu avi se'n va anar del poble perque pels hiverns es quedaven aillats per la neu i no tenia res per menjar. Ara, l'estiu es un lloc magnífic que recomano a tothom.

  ResponElimina
 7. Tinc uns amics, així com et diria... una mica hippies, que fa un any que van marxar a viure en un poble abandonat de Huesca, si no vaig mal encaminada el poble es diu Cajol.

  ResponElimina
 8. si son hippies amb diners, encara s'ho passaran be

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres