tunguska

Tunguska es coneguda per una explosió d’origen desconegut que va haver-hi el 30 de juny de 1908, a aquesta zona de Rússia, actualment Krasnoyarsk, que va cremar 80 milions d’arbres. La potència de l’explosió es va calcular que deuria ser 1.000 cops més potent que la bomba d’Hiroshima. L’ hipòtesi més probable es que fos un meteorit que xoques en aquella zona. De fet, investigacions posteriors han trobat en l’epicentre, restes d’un mineral semblant a l’acer, però que no es coneix al nostre planeta, amb una alta resistència. Els habitants de la zona d’aquella època, van relatar que més que veure, van escoltar un gran soroll que els deixa sords momentàniament i que la terra va tremolar als seus peus. Amb el temps, els seguidors del fenomen Ovni, van dir que era una nau extraterrestre, però de moment no hi ha cap indici que ho demostri. Seguint el criteri de que l’ URSS va amagar aquestes proves posteriorment, el ufòlegs segueixen creient que va ser un dels més importants aterratges fallits d’una nau extraterrestre.

Comentaris

 1. Jo m'ho he passat pipa veient els capítols d'Expediente X dedicats a Tunguska. Per cert, a veure quan apareix un altre personatge amb el sexapil de la Scully.

  ResponElimina
 2. si, son molt bons els capitols d'expediente X sobre Tunguska. I l'Scully era molt sexi.

  ResponElimina
 3. No coneixia el cas Tunguska, però si hi van trobar res, s'ho van ben amagar...
  Això si, si la hipòtesi de l'aterratge fallit d'una nau, és certa...si us plau: que aparquin als afores de la terra!!

  Bon cap de setmana Aris!

  ResponElimina
 4. Tens rao, la meva maleta, aquests extraterrestres no saven aterrar...mira el cas roswell...

  ResponElimina
 5. Si haguès estat una nau, hauria estat una cosa enorme.
  El meteorit, està confirmat, oi?

  ResponElimina
 6. doncs sembla que esta confirmat el meteorit, però com mai ha anat un equip d'occidentals a la zona, ens em de fiar del que diuen els russos...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres