Projecte MJ -12

William Cooper va ser un membre de l’intel•ligència militar Naval dels Estats Units d’Amèrica que al 1989 va escriure un article en el que parlava d’un acord entre el govern dels Estats Units i una civilització extraterrestre. L’acord parlava d’intercanvi tecnològic a canvi de sers humans perquè fossin analitzats pels extraterrestres. Aquest acord es deia MJ-12.
"Durant 1954, la raça dels extraterrestres de color gris i nas gruixuda, aquells que havien envoltat la terra, va aterrar a la base aeronaval de Holloman. Es va establir un principi d'acord. Aquesta raça es va identificar com procedent d'un planeta del sistema d'una estrella vermella a la constel.lació de Orió que nosaltres coneixem com Beltegeuse. Van afirmar que el seu planeta s'extingia i que no podrien viure allí molt més temps. Va tenir lloc un segon aterratge, aquesta vegada a la base aeronaval d'Edward. Aquest esdeveniment històric havia estat prèviament preparat i els detalls de l'acord previstos amb anterioritat van ser ratificats. Eisenhower va preveure passar un cap de setmana de descans a Palm Springs, i el dia previst, se li va portar al lloc de la trobada, donant com a pretext a la premsa que havia anat a visitar el dentista.

El president Eisenhower es va reunir amb els extraterrestres i es va signar un acord formal entre la nació extraterrestre i els Estats Units d'Amèrica. Es va rebre llavors el primer diplomàtic extraterrestre de l'univers. Va tenir com a títol "Excm. Sr plenipotenciari Krll".
Hem de aclarir què la bandera dels extraterrestres es deia "la trilateral" (TC). Es pot veure sobre els seus vehicles i els seus uniformes.
Aquests dos aterratges i les trobades van ser filmats, i aquestes pel lícules estan per desclasificar encara avui.
L'acord subscrit preveia que els extraterrestres no s'immiscuiria en els nostres assumptes i que nosaltres faríem el mateix amb ells. Hauríem mantenir en secret la seva presència a la terra. Ens farien beneficiaris de la seva tecnologia i ens ajudarien en el nostre desenvolupament científic. A més, no podien arribar a cap acord amb una altra nació terrestre; se'ls va autoritzar a segrestar a homes en un nombre ia intervals limitats, amb fins d'investigació mèdiques i d'estudi del nostre desenvolupament, amb la condició que les persones no resultessin danyades i que van ser retornades al mateix lloc del seu segrest. " extracte de l'informe Cooper


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres