El misteri dels bolets

Els experts boletaires inclòs el nostre president ja ho han dit “Serà una temporada dolenta pels bolets”. “No plou, el bosc està sec”. El canvi climàtic a afectat als rovellons. Potser Nostradamus ja ho va prediura?. Es aquesta la senyal de que les coses no van ver, de que s’apropa l’apocalipsi?. El Juliol en canvi va ser molt bo pels bolets “Aquells dies varem arribar a baixar vuit quilos de rovellons, també camagrocs i alguna llenega negra, que es l’últim bolet que surt. Això no és normal” ha confessat Marcelina Cercons, especialista en bolets al 9nou . Fins i tot els experts estan sorpresos. Què està passant?. Des del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ja es parla de una temporada dolenta pels bolets perquè no plou. El concurs boletaire de Berga que es fa cada any, aquest any no se ha repartit cap premi, per falta de bolets. Les coses estan molt malament. Ja es parla d’un pla per reproduir rovellons en hivernaders, tot i que les investigacions encara estan molt endarredires. El centre secret de la Generalitat amb fons reservats, per l’investigació dels bolets, està aturat per culpa de les retallades. Tot i això, s’ha trobat un inversor privat, “3pins” que voldria exportar els rovellons d’hivernader a la Xina.

Comentaris

 1. La ficció feta realitat :(
  Amb lo bons que estan els bolets :)

  ResponElimina
 2. magazine cat, a mi també m'agraden molt els rovellons a la brasa...ai quina pena!

  ResponElimina
 3. La meva portada preferida de Tintin. No crec que aquesta temporada trobi un bolet així ni encara que fos petitó. Borgo.

  ResponElimina
 4. miquel zueras, un dia en vaig trobar un de semblant, molt petit, deuria ser super-verinós!...

  ResponElimina
 5. He entrat al blog tot content en veure la portada de Tintin (la de la millor història de Tintin), però en llegir la menció del President se m'ha espatllat el dia. Cada cop que em ve a le ment l'home del tupè se m'esguerra el dia.

  ResponElimina
 6. Lluis et comprenc, tanta retallada fan posa de mala llet...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres