Stonehenge Apocalypse

Fa poc, investigadors de la Universitat de Leicester, han descobert l’origen de les pedres d’Stonehenge, el monument funerari (o això es el que es creu) del Sud d’Anglaterra. Aquestes pedres s’haurien portat des de Gales fins allí, fa uns 2.500 anys abans de crist, tot i que les pedres tenen una antiguitat de 5.000 anys. Ja qui sosté també, que potser les glaciacions les haguessin fet arribar fins la localitat d’Amesbury, que es la localitat on està el monument.
Es creu que Stonehenge va ser construït fa 2.500 anys abans de crist com un monument per recordar els morts dels habitants d’aquella zona. Però hi ha qui creu que es tractar d’una base construïda per extraterrestres. Aquí us deixo amb un vídeo sobre una sèrie de la televisió anglesa il•lustrant el tema.Comentaris

 1. Jo és que sempre he pensat que si els extraterrestres (que existeixen segur) han arribat mai a la nostra terra (que això ja ho poso més en dubte) és que tenen una tecnologia infinitament millor que la nostra i per tant no crec que vagin fent estacions a base de pedres. Dic jo, eh?

  ResponElimina
 2. Ei, qeu aqeusts són de la meva Uni! Hauré d¡anar a parlar amb ells...

  ResponElimina
 3. El porquet, potser son molt creatius i els hi agraden els materials nobles...
  (es conya, el teu raonament es molt lògic)

  ResponElimina
 4. SM els professors es diuen Richard Bevins y Rob Ixer , els coneixes? home, Leicester deu ser molt gran...

  ResponElimina
 5. je je si de cartro i pedra a lo Hollywood, molt bo!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres