dijous, 26 de juliol de 2012

La porta del cel o l’abducció col·lectiva

Al 27 de març de 1997 els diaris de tot el món portaven la noticia d’un suïcidi massiu de 30 persones a un ranxo de Califòrnia. Aquestes pertanyien a la secta, La porta del cel, la qual creia en una raça extraterrestre i els seus membres aspiraven a unir-se amb aquesta. El fundador de la secta era un professor universitari de música anomenat Marshall Herff Applewhite, que després de la mort del seu pare, havia estat internat per una depressió en un centre psiquiàtric on va establir una relació amb la seva infermera, Nettles, aficionada astròloga. Junts van començar a construir el que més tard seria La porta del cel, una barreja de religió amb creences d’ovnis i extraterrestres. Viatjaven per nord-america fent conferències sobre el tema i varen començar a tenir seguidors. Al 1985, però, Nettles va morir i Applewhite va tenir que impulsar el projecte sol. Al 1995, el grup contava amb més d’un centenar de seguidors i mecenes i Applewhite va decidir comprar 0,16Km2 de terra a Nou Mèxic per construir una base anomenada La Nau. Ell i els seus seguidors es varen fer castrar químicament. Tot i amb això, el grup es va traslladar a l’octubre de 1996 a una mansió anomenada Rancho Santa Fe a Califòrnia, doncs la base s’havia quedat curta. Assabentats que el cometa Hale-Bop passaria a prop de la terra, van decidir suïcidar-se per destruir el seus cossos físics i alliberar d’aquesta manera les seves ànimes perquè podessin fusionar amb el cometa. (https://youtu.be/4tT-rNIxUjU)
6 comentaris:

 1. El món és ple de sonats. Sort que de tant en tant ells mateixos fan neteja.

  ResponElimina
 2. La castració fou química o quirúrgica? Per cert tenien pàgina web, i arran del suïcidi massiu fou un rècord de visites.

  Per cert, sectes entranyables: http://descans.blogspot.com/search/label/sectes%20entranyables

  ResponElimina
  Respostes
  1. la castració fou química, m'imagino que amb una injecció d'algun àcid...per cert, molt bona l'etiqueta de sectes

   Elimina
 3. Ve a ser allò que va dir el torero: "si es que hay gente pa tó". :(

  ResponElimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...