dimecres, 22 d’agost de 2012

La font màgica

foto: google
Feia temps que tenia ganes de recorre aquest tros de cami de Santiago. Al començament d'ell hi ha la font de la Capella de Sant Alberte, que diuen que té funcions curatives. Fundada pels templaris sobre el segle XIII, la seva aigua i les ombres dels arbres serveixen per descansar als pel·legrins. La font té fama de curar dolencies, sobre tot relacionades amb la veu. M'expliquen que de vegades per la nit, unes misterioses llums es veuen en aquesta zona, de colors diversos. L'únic que puc dir, es que poc abans em vaig caure i al rentar el meu genoll pelat a la font em vaig sentir aliviat.

10 comentaris:

 1. Potser que ruixem el país sencer amb aquestes aigües miraculoses!

  ResponElimina
 2. no podria ser també perquè l'aigua era fresca....?

  ResponElimina
 3. Reconec que sóc una mica marrano, però davant del tema de les fonst màgiques i les aigües curatives sempre he pensat que en falta una, els efectes de la qual serveixin per a recuperar o augmentar el vigor i les energies del mascle, ja sigui ibèric o no. És molt estrany que en una societat masclista no existeixi la font de la trempera eterna. O és justament perquè no es pot qüestionar?

  ResponElimina
 4. En Lluís està pujadet avui!!!!

  A veure, vols dir que amb aigua de l'aixeta no hagués sigut el mateix?

  ResponElimina
  Respostes
  1. je je, si, segurament, però pensem amb els pelegrins del s-xIII que no coneixien l'aigua corrent...

   Elimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...