divendres, 26 d’octubre de 2012

Falten 56 dies per la fi del món


Diuen que els maies va prediure que el 21 de desembre de 2012 s’acabaria el món. Segons l’especialista amb aquesta civilització, León Portilla, no és exactament així, diu que l’únic que van deixar escrit es que s’acabava un cicle de temps (com si s’acabes un segle) i començaria un altre. Ara bé, com per ells tot era cíclic, podria ser que tornés a produir-se una desgràcia que ja havia passat abans però l’home podia anticipar-se  i evitar-ho. La desgràcia podria ser un terratrèmol, algun fet natural. I després començaria un altre cicle fins el 4772 d.c. que es tornaria a repetir. Tot i que no hi ha res segur, ja han sortit grups arreu del món que estan construint bunkers i estalviant  provisions per sobreviure. A Estats Units n’hi ha molts i el National Geographic els hi ha dedicat una colla de programes. Després està la web de Patrick Geryl www.howtosurvive2012.com que vaticina per aquesta data una explosió solar que destruirà totes les nostres màquines elèctriques, entre daltres desgràcies. Aquí, pels voltants del 2009 un naturopata va constituir el Grupo de Supervivència de España 2012 (GSE) l’objectiu del qual era construir uns búnkers per refugiar-se. Sembla ser que va aconseguir una sèrie de seguidors que varen posar diners per la construcció del primer bunker, però a mitjans del 2011 el naturopata va desaparèixer i no hi ha més informació a internet. Un dels motius que apuntaven era que no volien dir l’ubicació dels bunkers perquè no fos cas que el dia fatídic se’ls hi omplis de gent.

8 comentaris:

 1. I no serà que el naturòpata es va fugar al Caribe amb la pasta que li van donar per consruir búnkers?
  (Al video hi ha un petit lapsus, i en una ocasió enlloc de dir "eyección de masa coronal" diu "eyección de masa corporal"... Això sí que és terrible.)
  Amb apocalipsi o sense, aquesta gent han descobert l'agricultura ecològica i l'autogestió, jo sempre he pensat que la proximitat de la fi del món era un pas important cap a l'anarquisme. Ja ho diuen: no hay mal que por bien no venga.

  ResponElimina
  Respostes
  1. si, je, això també es comenta per internet, que tot ha estat un engany per fer pasta. Com molt bé apuntes, aquesta gent descobrirà el que es l'ecologia...

   Elimina
 2. Per la fi del món? Que dius ara! Si encara em queden tantes coses per fer...ostres!

  ResponElimina
 3. Doncs sort que no deixen que sigui un factor que domini les seves vides (la fi del món, per a la família del vídeo), que si les arriba a dominar... I quan no arribi aquesta injecció de massa coronal, què, pobra gent!??

  ResponElimina
  Respostes
  1. je, jo crec que es frustraran molt si no arriba la catastrofe...ara, millor que no arribi

   Elimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...