Crist extraterrestre torna a la terra

Silvain Durif diu que es Crist. Nascut el 23 d'agost de 1968 a Nantua. Fill de Christian Durif, ferroviari i la mestra, Françoise Coutier. Va estudiar la carrera d'Enginyeria en Informàtica Comercial a l'escola superior de Bordeus. Es declara seguidor de Reiki Nivell I. Ha tingut   trobades amb guies espirituals com Melquisedec, Eckanckar, Vipassana de la comunitat del Sagrat Cor.
Es vegetarià, esoteric, paranormal, ufoleg, i creu en la curació miraculosa, la regeneració, la immortalitat, la sincronicitat, la levitació, el viatge de l'ànima i els gran enigmes universals (Le Grand Monarque, Cross cíclic Hendaye, Agartha ...).
Descendent dels reis merovingis de Clodoveo Hugo Capeto i Sant Lluís per la família De Villeneuve Esclapon. Encarna l'energia del Grand Monarque també conegut com Green Man Merlin també conegut com Maitreya i el Còsmic Crist. Diu que va tornar a nèixer en autoestop el 2005 a França i al Quebec. Es resident permanent al Quebec on es va instal·lar el 2008Comentaris

  1. Doncs acabo de descobrir el personatge, de qui no en sabia res. I pensar que jo estava allà mateix... una setmana més tard! Tota aquesta genealogia cristiana i de la reialesa de França és emocionant, perquè presenta la França catòlica que sobreviu sota l'aparença de república laica...

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, vaig veure que estava a Bugarach i vaig pensar amb tu, a punt de coincidir amb aquest Crist (diu ell reencarnat). Durruti coincideix amb Crist.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres