dimarts, 2 d’abril de 2013

Després de la mort


Anne Germain es una medium coneguda pel programa “Más allà de la vida”, on contacte amb persones mortes. Anne Germain, anglesa, treballava en recursos humans fins que va professionalitzà el seu do , primer a la televisió portuguesa i després a l’espanyola. Pertany a la Spiritual Workers Association, una associació de mèdiums del regne unit. Actualment està de gira per l’estat Espanyol. Té molts detractors que diuen que es una farsant però també molts seguidors.

10 comentaris:

 1. M'encanta l'etiqueta, successos paranormals...o sigui com el nostre dia a dia...

  ResponElimina
  Respostes
  1. si, això de les retallades entraria en el successos paranormals, ara tinc, ara no tinc...

   Elimina
 2. Havent trevallat a recursos humans no m'estranya que pugui parlar amb els morts: deuen fer cua a casa seva!

  ResponElimina
 3. Hi va haver un temps que la meva germana hi creia i vam veure algun programa juntes, està ben muntat i és entre morbós i obscè. Al final, amb uns articles que vaig trobar que deien que era una estafa i amb la meva pesadesa, vaig fer que descregués. De tota manera, segueix creient en una mena de forces, energies dels que s'han mort, però no van a programes de televisió.

  ResponElimina
  Respostes
  1. la gent que ha perdut algú es bastant sensible a creure, però fins ara no s'ha provat res cientificament i tot es basa en la psicologia i l'especulació.

   Elimina
 4. apuntam a la llista de detractors

  ResponElimina
 5. La ratlla que separa els farsants dels creïbles és molt fina, i depèn (com sempre) del que observa. Quan una mèdium es converteix en mediàtica, amb programa propi de TV jo tendeixo a creure que és simplement un exemple de show-bussiness. Ens hauríem de remuntar a molts anys enrere, fins a Madame Blavatsky, per a analitzar el fenòmen. Et deixo un nom interessant per si vols investigar: Amalia Domingo Soler.
  http://magazinemodernista.com/2009/04/12/amalia-domingo-soler-una-escritora-espiritista-en-el-siglo-xix/

  ResponElimina
  Respostes
  1. molt interessant aquest enllaç. Jo tambe crec que es com tu dius

   Elimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...