dilluns, 17 de juny de 2013

El cas dels aliens "Chupa-Chupa"

Wellaide Cecim, al 1977, acabada la carrera de medicina, va ser enviada pel govern a un Centre d'Atenció Primaria a l'illa de Colares, al Parà. Allí, li va sorprendre que una gran majoria de persones anaven al centre afectades per unes cremades que deien que els hi havien fet unes naus lluminoses que baixaven del cel, a les que anomenaven Chupa Chupa.  Va acabar documentant els casos i enviar-los al govern. Els militar s'interessaren pel tema i muntaren una operació per capturar una de les naus. No se sap si ho aconseguiren, el fet es que les naus ja no baixen en tanta frequència, si no esporadicament, un cop a l'any.

10 comentaris:

 1. Al Brasil passen coses molt estranyes... Hi ha alguna hipòtesi alternativa per aquestes cremades? Aris, ets un pesquisador!

  ResponElimina
 2. Doncs no hi ha una explicacio clara..una alergia?
  M agrada pesquusar!

  ResponElimina
 3. Mentre no et converteixis en un contatado... ;D

  ResponElimina
 4. Naus voladores, mosquits tigre...no sé pas que em fa més por! ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. si, els mosquits tigre també deunidó que son "chupa-chupa"

   Elimina
 5. Inevitablement he pensat en fenòmens molt poc celestials, i més aviat vinculats a passions humanes. Reconec que anomenar-los "Alien Chupa-chupa" indueix a imaginar determinats jocs sexuals. No se sap mai, i a més a més al Brasil són molt llençats en la cosa eròtica. Suposo que si jo fos un alien preferiria fer una visita al Brasil, molt millor que a Lapònia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. home, el Brasil ofereix millor temperatura i especimens per experimentar!

   Elimina
 6. El millor de tot, el nom de les naus! I estic d'acord amb el que diu la Gemma Sara: al Brasil passen sempre coses molt rares. Segur que la capoeira és una dança alienígena!

  ResponElimina
  Respostes
  1. segurament, mentre que no crec que la Sardana vingues de mart, o potser si...

   Elimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...