dimarts, 11 de juny de 2013

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres

El fòrum mundial de contactats son unes jornades promogudes per la revista UFO. Per primer cop l’ ufologia Brasilera reunirà persones de diferents països que han estat amb extraterrestres i dins les seves naus. Son contactats, abduits i testimonis d’ovnis que es reuniran a Florianópolis (Brasil) per explicar els seus casos, davant de públic i especialistes del tema. Les entrades ja estan exhaurides i s’ha sobrepassat el límit d’assistents però podeu seguir el tema en la seva web www.contatados.com.br

17 comentaris:

 1. Vaja! Ja no sóc a temps d'inscriure-m'hi. No sé què passa, que tots els congressos que es fan al Brasil sempre s'omplen de seguida.

  ResponElimina
  Respostes
  1. es que el Brasil està pujant i s'ha convertit en una força econòmica

   Elimina
 2. Em sento discriminat! jo no he sigut mai abduit! Que potser no soc prou bo pels extraterrestres?!

  ResponElimina
  Respostes
  1. aquesta pregunta te la tindrien que respondre els extraterrestres. Si et serveix de consol a mi tampoc mai m'han abduit els extraterrestres...

   Elimina
 3. M'he quedat atrapada pel nom de la ciutat Florianópolis. Sembla també el fruit d'una ment abduïda!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Florianópolis jo tampoc savia que existia. doncs es important, aprop de Sao Paolo. Suposo que son aquests noms portuguesos del segle XVIII...

   Elimina
 4. Doncs hagués sigut brutal tenir-te a Florianópolis d'enviat especial (i espacial...)

  ResponElimina
 5. No m'estranya que aquest fòrum es faci al Brasil, el país amb més abduïts del món. Només cal anar a les platges i als parcs de Barcelona per adonar-se que aquests individus que viuen en un núvol i s'extasien al ritme de la capoeira han d'haver estat en contacte amb extraterrestres.

  Tingue'ns informats de les experiències i les ponències que s'hi facin, perquè no recordo un espectacle tan fascinant des de la febre de predicadors que els anys 80 van envair Barcelona. En recordo un al Palau d'Esports de Montjuïc que em va posar la pell de gallina.

  Per cert, Aris, havies sentit parlar d'una associació dels anys 70 que es deia SICE (Sociedad de Investigación y Contacto con los Extraterrestres), amb seu al carrer Aribau?

  ResponElimina
 6. ELs testimonis de Jehovà cada any omplen el Palau d'Esports, deu ser semblant al que vas veure.
  Això del SICE crec que era una associació de la que formava part l'ufoleg Ribera, però no sé més.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No crec que sigui aquest SICE, a no ser que el Ribera vingués després. No ho poso mai en el currículum, però el que et dic el vam fundar entre quatre pirats.

   Elimina
  2. es veritat, ell va fundar la CEI, Centro de Estudios Interplanetarios.
   Ostres, ets fundador d'una Societat de Contactes Extraterrestres! crec que tindries que se tu qui ens fes quatre cèntims sobre els abduits, contactats i demés!

   Elimina
  3. Je, je...! No tinc experiències personals al respecte. Tot era molt teòric. Però algun dia explicaré alguna coseta al respecte.

   Elimina
 7. me resulta muy curiosa la idea de un grupo más o menos de personas compartiendo experiencias (o fantasías, quien sabe) tan.. no sé ni como llamarlas. Ya se ve que los extraterrestres, además de un tema de conversación interesante, son un buen negocio :))

  besos,

  ResponElimina
  Respostes
  1. si, es un buen negocio y se pueden organizar forums como de comics o de historia.
   Nunca me lo hubiera imaginado pero allí está.

   Elimina
 8. S'han convidat extraterrestres a la inauguració?
  La veritat és que ha de ser curiós escoltar tant els pesquisadores com els contatados... Es podria fer un fòrum sobre aquest fòrum....

  ResponElimina
  Respostes
  1. Donc no se shi ha previst un encontre a la tercera fase. Seria molt bo fer un forum paral.lel

   Elimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...