L’abducció del cabo Valdés

El 25 d’abril de 1977, el Cabo Valdés, que formava part d’una patrulla de l’exèrcit Xile va ser abduit. Després, al tornar, no recordava on havia estat ni que havia succeït. Els fets van ocórrer a la Pampa Lluscuma (Putre). Eren les 3:40 de la matinada i patrullaven pel desert en plena foscor quan una llum  brillant va aparèixer al cel. El cabo Valdés patrullava amb un altre soldat i la resta de la patrulla estava uns metres més enllà escalfant-se en un foc de camp. La llum es va dividir en dues llums més petites i una dirigir-se cap el Cabo Valdes fins aturar-se davant. Aleshores Valdés va anar cap a la llum i desaparèixer. Van passar 15 minuts i aleshores, com caigut del cel, va tornar a aparèixer el Cabo Valdés sense recordar res de la misteriosa llum que també s’havia enlairat i havia desaparegut cel enllà. Ara, 35 anys més tard, Valdés ja no es a l’exèrcit i diu que tot va ser una broma que va fer al seus companys, però aquests no hi estan d’acord i Valdés tampoc pot explicar l’origen de la llum.

Comentaris

 1. Y lo que es mas curioso, su compañero vio como se desaparecía ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. si, aunque lo desmienta, hay más testigos...

   Elimina
 2. qué historia más extraña.. a saber lo que ocurrió en verdad..

  besos,

  ResponElimina
 3. Cony, potser va anar a buscar café i es va perdre pels cafetals... No és el Juan Valdés?

  ResponElimina
  Respostes
  1. ja ja quina coincidència, no m'havia donat compte

   Elimina
 4. Hi ha gent que dóna excuses així per exlicar desapricions de cap de setmana, però 15 minuts... és molt estrany!

  ResponElimina
 5. Home, entre el 73 i el 90 a Xile va desaparèixer molta gent. El cabo Valdés va tenir sort de tornar 15' després.

  Per cert, no hi ha manera de fer uns exercicis espirituals amb la Kylie Bissutti. És que això que sigui tan creient em posa encara més!

  ResponElimina
  Respostes
  1. De fet, explica el J. Benitez, que Pinochet en persona li va donar una documentació sobre aquest cas...(sic)
   En quan ha fer exercicis amb la Kylie Bissutti crec que hi ha cua, es questió d'apuntar-se a la web...

   Elimina
 6. Ostres! Es la primera vegada que he vist a un supossat abduit negar-ho tot. El cas més famós d´exercits misteriossament desaparescuts va esser a la Batalla de Gallipoli (1916) i aquest cas que ens toca més de prop¨
  Durante la Guerra de Sucesión española, en el año 1707, nada menos que 4.000 soldados del archiduque de Austria, desaparecieron sin dejar rastro junto a un arroyo de los Pirineos, en un traslado sin riesgo bélico alguno. No había enemigos cerca y no quedaron cadáveres ni enseres militares, es decir, ninguna huella. El ejército no llegó a su destino y jamás volvió a saberse de él. Es el primer caso de pérdida de un ejército que se conoce, sin que esto quiera decir que antes de esa época el fenómeno no se hubiera producido. El caso es extraño, mas no quedó ni un solo testigo que proporcionara dato por insignificante que fuera. Ciertamente esto convierte el asunto en todavía más oscuro, pero a la vez le resta confirmación.
  Salut. Borgo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. es molt interessant aquest cas de 1707. Potser va ser una deserció en massa...
   salut!

   Elimina
 7. Home, 35 anys fent creure que has estat abduït i després dius que era una broma? No m'estranya que no se'l creguin, haberlo pensado antes! Per cert, què va passar amb l'altra llumeta petita? potser hi ha algú que encara no ha tornat....

  ResponElimina
  Respostes
  1. Laltre llumeta es un misteri. Ves a saver!

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres