Un regidor britànic diu que té un fill alienígena

Simon Parkes, regidor de Whitby, un poble del comtat de North Yorks, afirma que es abduit pels aliens regularment i es pare d’un nen alienígena. Creu que hi ha més casos com el seu.
“Crec que el problema pel Ministeri de Defensa es que tenen una gran quantitat de trucades i el funcionari que es posa al telèfon les tracte burocràticament, no es del servei secret”
Simon diu que va perdre la virginitat amb una alienígena als cinc anys. Actualment està casat amb una terraquea, amb la que té tres fills terraquis i té una amant alienígena amb la que té el fill alien.


Aquesta entrada ha estat inspirada per l’ informació que m’ha enviat el meu col·lega Lluís Bosch, sense la qual no hauria trobat aquesta noticia. 

Comentaris

 1. Se suposa que els regidors anglesos s'han guanyat els vots porta per porta, ja que allà funcionen amb llistes obertes. De manera que els seus veïns l'han votat... per alguna cosa serà
  Veient com li creix la panxa al diputat Junqueras, penso que potser un extraterrestre l'ha deixat embarassat a ell.

  ResponElimina
  Respostes
  1. el junqueres esta abduit i el Rajoy ja ha avisat als homes de negre...

   Elimina
 2. Segur que l'experiència sexual que va tenir als cinc anys el va marcar per sempre. Un afoto de la senyora que se'l va beneficiar ens ajudaria molt a entendre-ho.

  ResponElimina
  Respostes
  1. je je de fet, crec que el dibuix que mostra a la foto es sobre la senyora que sel va beneficia...

   Elimina
  2. Com a dona terrícola... ja em perdonareu però s'ha de ser alien per voler beneficiar-se un home amb el pentinat que llueix aquest abduït.

   Elimina
  3. ja ja suposo que els gustos alienígenes son diferents dels nostres...

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres