diumenge, 3 de novembre de 2013

La cara de Chavez s’apareix al metro

Durant unes obres del metro de Caraques, al obrers d’aquestes, els hi va aparèixer a una paret la cara del difunt president Chavez. L’hi van fer una fotografia amb el cel·lular, que es com anomenen allí al mòbil, abans de que desapareixes. El nou president Maduro va explicar el fet a tot el país per televisió.

14 comentaris:

 1. Jo no veig bé la cara, més aviat una calavera, però tampoc és tan estrany, si hi havia culte a la seva persona, la seva cara havia d'estar reproduïda a molts llocs, inclòs el metro.... o era una paret inaccessible fins llavors? sigui com sigui, ho van viure con una experiència religiosa, no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ara que penso, no podien reproduir la cara del difunt abans que estigués difunt.... error de coherència, que diria en Puyal... però per què estic buscant coherència???

   Elimina
 2. aquest Maduro estic segur que no supera les proves d'alcoholemia i drogues.

  ResponElimina
 3. coloquialment, podriem dir que està com una xota.

  ResponElimina
 4. una pregunta sense sentit...per què sempre porten xàndal els dirigents de per aquí?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es que aixi tenen un aspeccte mes proper al poble...d anar per casa

   Elimina
 5. A mi m'ha semblat veure la cara de Jordi Pujol de vegades, al túnel del metro entre Verdaguer i Sagrada Família, suposo que és el tram adequat perquè s'hi aparegui un fantasma com ell.

  ResponElimina
 6. Al·lucino, Aris! Al·lucino que el president del país surti a la TV a explicar-ho.

  Sobre el xandalls, que diu la Maria, doncs bé: és l'uniforme identificatiu. Podia haver estat qualsevol altra disfressa.

  ResponElimina
  Respostes
  1. M'imagino al Mas parlant d'aparicions de Macià o Companys...

   Elimina
 7. pues como cunda el ejemplo y les de a los políticos por aparecerse por ahí, apañados vamos.. aunque también es cierto que por estas latitudes dudo que sus espíritus aparecieran en el metro, esos no lo pisan ni muertos

  besos,

  ResponElimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...