La tomba d’ E.T.

Al 1982, després de l’èxit de la pel·lícula d’Spilberg, E.T., la casa de vídeo consoles i jocs Atari, va decidir llançà un joc amb el personatge, pensant que seria una venda multimilionària, va fer milions de còpies i també fabricar més consoles per que la gent no deixes de comprar el joc per no tenir la màquina on juga. Però el resultat va ser un fracàs absolut, el joc era molt dolent i els jugadors passaven d’ell i Atari es va trobar amb milions de còpies als seus magatzems sense que ningú els voles comprar. Perquè la cosa no fos a més i fes abaratir els altres vídeo jocs que si es venien, va decidir destruir totes les còpies, enterrant-les en secret al desert de Alamogordo, un poble de Nou Mèxic. Els seus quatre habitants van accedir a canvi d’uns quants dòlars, assegurant-se que no era material radioactiu ni explosiu. De fet van pensar que aquests gringos del Nord estaven bojos. En el temps l’anècdota es va convertir en llegenda urbana fins avui en dia, que s’ha decidit fer un documental sobre el tema, produït per Microsoft i s’ha desenterrat tot el material per demostrar que la història va existir. Comentaris

 1. Vaig veure la notícia l'altre dia i no m'estranya que ho enterressin: el joc era nefast!

  Els deserts són plens de restes modernes. Sabies que els escenaris de la pel·lícula "Cleopatra" de la Taylor estan enterrats?

  ResponElimina
 2. Es difícil decidir quin ha estat el pitjor joc de la història, però en els rànquings aquest sempre sol se recordat

  ResponElimina
 3. Ostres, el Sant Grial dels video jocs! La veritat és que els gràfics són molt cutres. M´ha recordat a un capitol dels Simpson, aquell que troben enterrada una còpia amb el final alternatiu de "Casablanca".
  Salut. Borgo.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres