Monts Bucegi, el gran misteri


Els Monts Bucegi son unes muntanyes de Rumania, on diuen que sota hi ha uns túnels soterranis de grans longituds, on hi ha guardats secrets extraterrestres.  Rumania hauria aconseguit una arma secreta, que hauria fet que els mateixos Estats Units haguessin fet un pacte amb ells perquè no l’utilitzessin i els hi cedissin els coneixements. A canvi els Estats Units recolzarien econòmicament Rumania.
Per altre banda, es veu que els Monts Bucegi estan en un parc natural, visitat per milers de turistes cada any i que els ecologistes es queixen de la brutícia dels visitants. Sembla mentida que un lloc tan sagrat i tan misteriós no pugui evitar el vandalisme.
De fet, a internet, tota la informació que hi ha sobre aquests túnels es de webs o blogs desconegudes i anónimes. M’ha costat trobar alguna font normal que en parles.

Una de les roques visitades es l’ esfinx, diuen que en el passat era una escultura de l’época dels Grecs, doncs Heredot de Halicarnas va escriure sobre ella i les muntanyes, on vivia  Zalmoxis , deixeble de Pitàgores i al que els Dacis veneraven com a profeta. També hi han llegendes sobre l’expulsió dels Romans per part d’uns guerrers licantrops  que vivien en aquests túnels. 
Esfinx, foto de florin daramus

Comentaris

 1. Ei, això dels licàntrops que van fer fora als romans m'agrada... devia ser la precuela de Underworld ;)

  ResponElimina
 2. T'imagines? Si la fessin en peli, probablement "Underworld contra Alix" seria un dels films amb menys espectadors de la història, però jo anava a veure-la segur!

  ResponElimina
 3. Impressionat m'he quedat! Em recorda certa comarca que vaig visitar l'any 1996, que es deia Berolaj- Gaboro, als Carpats. Hi havia tres fonts que mullaven un llim del qual es deia que Déu l'havia fet servir per moldejar Adam i Eva. També es comentava que aquestes fonts (que no vaig arribar a trobar), estaven protegides per homes-llop!
  És indret misteriòs, que presideix una enorme muntanya de tres pics, amb el cim sempre cobert de núvols, on els pagesos de la comarca pengen mirallets i coses brillants als arbres, per atreure els àngels, on l'aiguardent local té una versió secreta macerada amb follets, on...

  ResponElimina
 4. Doncs aixo que expliques tambe es impresionant! Es possible que els pobles eslaus tinguin moltes llegendes sobre licantrops

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cocodrils a les clavegueres de Nova York

Alex Soler, pintor de Barcelona

I Forum Mundial de Contactes Extraterrestres