diumenge, 21 de gener de 2018

La desaparició de Romain

Aviat farà onze anys que va desaparèixer Romain Lannuzel, un estudiant francès de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que aleshores tenia vint anys, va ser vist per última vegada el dimarts 13 de novembre de 2007. Els seus pares van denunciar la seva desaparició després de passar diversos dies sense rebre noticies del seu fill. Lannuzel, que s’havia de traslladar a un nou pis a Sabadell, mai no va arribar a fer aquest trasllat i les seves pertinences varen quedar al seu habitatge inicial, on vivia amb dues noies estudiants també i que a un reportatge de la televisió Francesa deien que tenien guardades per si tornava. Els Mossos d’ Esquadra van trobar l’adreça del pis nou (que els pares del noi desconeixien ¿?) i es van posar en contacte amb els que haurien estat els seus nous companys, que també van declarar no saber res d’ ell. El desaparegut no tenia antecedents policials, les seves amistats eren els seus companys de classe. Don la casualitat, que l’ última persona coneguda que el va veure va ser una professora de la UAB amb la que va fer un examen. La família va contractar un detectiu privat, un exgendarme que va investigar el cas. Segons aquest, estaria relacionat amb un altre cas d un assetjador sexual, que es dedicava a drogar, violar i fotografià nois estudiants de vint anys, un d aquests va morir per sobredossi dels barbiturics que li hauria donat amb una beguda per poderlo violar. El violador tenia a casa seva fotos de 90 nois diferents que la policia hauria ensenyat als pares de Romain i aquests l haurien reconegut en una de les fotos. El fotograf, però, es nega a parlar, tot,segons les informacions aparegudes al diari francès Le Telegramme.  Després del cas de la Diana Quer, tot sembla possible.

4 comentaris:

  1. Alguna cosa em diu que no en sabrem res més d'en Romain

    ResponElimina
  2. Això em recorda els meus temps universitaris. A finals del anys 80 vam muntar una festassa a la facultat de Belles Arts. Com que és a prop del Camp Nou, per la nit s'omple de treballadors sexuals i altra fauna. Al dia següent va aparèixer un noi de la facultat mort en un descampat del costat. Crec recordar que l'havíen apunyalat. Mai vaig saber si van trobar l'assassí.

    ResponElimina

Pumapunku

Al començament del segle XX, l'enginyer austríac Arthur Posnansky (1873-1946) va dedicar llargs anys de les seves investigacions a les r...