Passa al contingut principal

abduccions

El primer segrest d’humans per extraterrestres que va sortir en un medi de comunicació va ser el del matrimoni Hill al 1966 en la revista Look. Es tractava d’un matrimoni, Betty i Barney Hill, mixta- ell era negre i ella era blanca. Betty era assistenta social i Barney treballava en el servei de correus de Boston. Vivien en Postmonth (New Hampshire). El 19 de setembre de 1961 quan tornaven a casa en cotxe d’unes vacances al Canadà, van ser perseguits per un OVNI. A l’arriba a casa, l’ovni desaparèixer. De conseqüència d’aquest encontre, van començar a deixar de dormir i a trobar-se malament i finalment van visitar al Psiquiatra Benjamí Simon, que els va sotmetre a teràpia. En una d’aquestes sessions, els va hipnotitza i va ser aleshores quan van confessar que havien estat segrestats durant unes hores pels extraterrestres. El Doctor Simon, però, mai els va creure i concloure que patien estrès i d’aquí creien en tot això dels extraterrestres. El matrimoni, però, va parlar amb un periodista del Look i el fet va acabar sortint a la premsa. A partir de les hores van sortir milers de persones que deien haver estat abduïdes, fins avui en dia.

Comentaris

 1. Mmm... sospitós, molt sospitós, el Dr Simón aquest.

  ResponElimina
 2. No estem sols, això és segur, però no tant com les confessions verídiques de la gent

  ResponElimina
 3. Ja us vaig comentar que n'estic envoltat a la meva feina? O potser son replicants que no passarien un test de Voight-Kampff.

  ResponElimina
 4. garbi 24, la veritat està alli fora

  Alyebard, guardes fotos dels teus familiars? que faries si veiguessis una tortuga panxa enlaire?...he he he

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els golluts

Els golluts eren uns éssers que vivien a la Vall de Ribes, d’aspecte de nans (no feien més de metro deu) i amb un enorme boci sota el coll, dels quals es va fer ressò la premsa de finals del segle XIX, a rel d’un article del historiador Masó Miguel de Morayta. Els presentaven una raça diferent provinent dels tàrtars semblant als cromanyons, però els especialistes mèdics deien que eren les condicions de vida, la mala alimentació i els incest eren els causants d’aquelles deformacions. El fet, es que a mitjans del segle XX van desaparèixer.

El misteri de Fatima

Vaig arribar a Fàtima un matí d'agost de l'any 1996. Em vaig allotjar en un dels hotel dels que hi ha dins el recinte del temple. Habitacions netes, austeres, només per dormir sense cap luxe. El menjar era tipic portugues. Portava amb mi una càmera digital de vídeo 8 disposat a immortalitzar la missa nocturna que es fa a l'aire lliure. Durant el matí vaig filmar a pelegrins que de genolls caminaven pel via Crucis, a causa d'alguna promesa a la Verge. Tot i la calor del clima portugues (sobre 30 graus al migdia) la gent seguia encenent ciris i espelmes i els deixaven en una mena de xemeneia, la calor que desprenia et cremava la pell encara que estiguessis a metres de distància. L'ambient és semblant a Roma, a Montserrat, els fidels van feliços comprant els diferents souvenirs i admirant la basílica. Cures amb hàbits observen complaguts a les persones.  A la nit la missa em va impressionar. Centenars de pagesos humils, vestits amb robes negres, el seu suport económi

Carnac

Els alineaments de Carnac son unes dues mil noucentes pedres megalítiques aixecades en linees en una enorme extensió de terreny a la Bretanya Francesa. Es creu que es un monument funerari o un temple religiós o potser les dues coses. La seva antiguetat podría datar del 6.000 abans de crist.