Passa al contingut principal

Els ovnis dels Nazis

Des de 1950 hi ha indicis sobre el desenvolupament alemany de les revolucionaris naus voladores, de d’un helicòpter supersònic fins una nau interestel•lar. Segons alguns experts en ovnis, els ovnis podrien ser creats pels humans. Les naus serien com la V-7 llegendària: una nau circular que va volar el 14 de febrer de 1945 a Praga. La fàbrica de les V-7 estava a Peenemunde, Mitterlwerke, A l’alemanya de l’est, al mar Bàltic front les costes de Suècia. Les tropes d’estats Units van ser les primeres en arribar a la base, a l’acaba la segona guerra mundial i es van endur el seus tècnics i plànols. Poc desprès van destruir les instal•lacions. Es creu que d’aquestes va néixer l’àrea 51. Però això es una altra història.

Comentaris

 1. Quina foto més xula!
  Jo vull anar en OVNI, vull un encontre amb marsianus, vull ser abduit! Jovull!!!!

  ResponElimina
 2. Leb, tranqui, els hi enviat un mail i ets el primer de la llista. A lo millor aquest cap de setmana...

  ResponElimina
 3. Contrariament a en Leb, jo desitjo no ser mai abduïda...he sentit històries aterradores d'extraterrestres fent tactes rectals i implantant xips a tort i a dret de les pobres víctimes, a bord de naus tan guapes com la de la foto...això sí, la nau, ja la voldria jo per a mi. Ja n'estic farta de canviar els pneumàtics al cotxe!

  Una abraçada,
  ;-)

  ResponElimina
 4. Sort que s'hi van posar tard, que si no acaben guanyant la guerra... de fet els marcians van ajudar als aliats ;)

  ResponElimina
 5. la meva maleta, hi ha marcianos bons com l'et i dolents com l'alien, es com les persones, si caus en males mans...
  Alyebard, segur que els marcians el van ajudar, si no ja em vaig marcant el pas de l'oca

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els golluts

Els golluts eren uns éssers que vivien a la Vall de Ribes, d’aspecte de nans (no feien més de metro deu) i amb un enorme boci sota el coll, dels quals es va fer ressò la premsa de finals del segle XIX, a rel d’un article del historiador Masó Miguel de Morayta. Els presentaven una raça diferent provinent dels tàrtars semblant als cromanyons, però els especialistes mèdics deien que eren les condicions de vida, la mala alimentació i els incest eren els causants d’aquelles deformacions. El fet, es que a mitjans del segle XX van desaparèixer.

El misteri de Fatima

Vaig arribar a Fàtima un matí d'agost de l'any 1996. Em vaig allotjar en un dels hotel dels que hi ha dins el recinte del temple. Habitacions netes, austeres, només per dormir sense cap luxe. El menjar era tipic portugues. Portava amb mi una càmera digital de vídeo 8 disposat a immortalitzar la missa nocturna que es fa a l'aire lliure. Durant el matí vaig filmar a pelegrins que de genolls caminaven pel via Crucis, a causa d'alguna promesa a la Verge. Tot i la calor del clima portugues (sobre 30 graus al migdia) la gent seguia encenent ciris i espelmes i els deixaven en una mena de xemeneia, la calor que desprenia et cremava la pell encara que estiguessis a metres de distància. L'ambient és semblant a Roma, a Montserrat, els fidels van feliços comprant els diferents souvenirs i admirant la basílica. Cures amb hàbits observen complaguts a les persones.  A la nit la missa em va impressionar. Centenars de pagesos humils, vestits amb robes negres, el seu suport económi

Carnac

Els alineaments de Carnac son unes dues mil noucentes pedres megalítiques aixecades en linees en una enorme extensió de terreny a la Bretanya Francesa. Es creu que es un monument funerari o un temple religiós o potser les dues coses. La seva antiguetat podría datar del 6.000 abans de crist.