Passa al contingut principal

Enquesta per saber si heu estat abduit

Als anys 80, un empresari nord-americà va finançar a l’Organització Roper la realització d’una enquesta a nivell estatal per saber quanta gent deien haver estat abduits. L’enquesta es va distribuir entre professionals de la sanitat i es van enquesta a 6.000 nord-americans. Els resultats varen ser sorprenents, una gran majoria deia haver estar abduida. Si voleu saber si heu estat abduits només heu de respondre a les següents preguntes. Només que contesteu afirmativament a les preguntes 1, 2, 4, 6 i 8 us podeu considera haver estats abduits.

1) Alguna vegada es va despertar durant la nit amb sensació de paràlisi i amb la impressió de la presència d'algú o alguna cosa en el seu dormitori?
2) experimentar alguna vegada la sensació de tenir "temps perdut", o sigui períodes d'almenys 1 hora on li resulta impossible saber que va fer?
3) Teniu creences religioses?
4) Va tenir la sensació de volar o estar surant en l'aire, sense saber com o per què passava aquest esdeveniment?
5) Ha manifestat en alguna oportunitat capacitats de Premonició, Clarividència o altres fenòmens parapsicològics?
6) Va observar en alguna oportunitat llums inusuals o boles de llum al dormitori sense saber el seu origen o d'on provenien?
7) Ha llegit llibres sobre ocultisme, parapsicologia o temes afins?
8) Ha trobat cicatrius enigmàtiques en el seu cos, ignorant com s'havien originat o quins elements les havien produït?
9) Durant la seva infància va tenir la sensació de veure o percebre alguna aparició de tipus "Mariana", "Follets", "Gnoms", o una altra de naturalesa semblant?
10) Ha tingut trobades propers amb ovnis?

11) Si la resposta anterior és positiva, Ha vist els seus tripulants?

Comentaris

 1. Jo diria que en un 75 % de probabilitats he estat abduïda...

  ResponElimina
 2. I "teniu creences religioses?" per què no és un signe d'abducció?

  ResponElimina
 3. Ah, sí que ho deu ser, esclar, totes ho són...
  De tota manera, tots aquests americans deien que havien estat abduïts o els que feien l'estudi ho inferien de les seves respostes? I amb aquesta pregunta que deixo suspesa en l'aire digital me'n vaig a dormir, siau :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. aquesta enquesta si donava positiva, el enquestat passava a un grup més reduït d'estudi on se li feien una bateria de preguntes més exhaustives...

   Elimina
 4. A mi em surt abduït amb un 60% de probabilitats, la qual cosa em sembla molt.
  Penso que les preguntes sobre creences es fan per a tenir en compte variables secundàries, o senzillament per a comprovar que hom pot ser abduït independentment de les creences i lectures.
  Saps què se n'ha fet de l'Organització Roper?

  ResponElimina
  Respostes
  1. De fet l'Organització Roper encara existeix
   http://www.ropercenter.uconn.edu/

   Elimina
 5. 0% d'abducció. Quina decepció!

  ResponElimina
 6. Definitivament, no. A mi no m'han abduït. Ara coses estranyes... les que vulguis!

  ResponElimina
  Respostes
  1. ja ja estaries dins d'un altre grup de "persones que els hi han succeit coses estranyes"

   Elimina
 7. Aquestes preguntes tenen res a veure amb el sexe? Perquè aleshores sí que podria respondre afirmativament més d'una.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ja molts dels abduits diuen estar violats pel et.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els golluts

Els golluts eren uns éssers que vivien a la Vall de Ribes, d’aspecte de nans (no feien més de metro deu) i amb un enorme boci sota el coll, dels quals es va fer ressò la premsa de finals del segle XIX, a rel d’un article del historiador Masó Miguel de Morayta. Els presentaven una raça diferent provinent dels tàrtars semblant als cromanyons, però els especialistes mèdics deien que eren les condicions de vida, la mala alimentació i els incest eren els causants d’aquelles deformacions. El fet, es que a mitjans del segle XX van desaparèixer.

L'ajuntament de Porcioles

Després de les exposicions universals de 1888 i 1920, l altre transformació de la ciutat va ser al 1957, de la mà del alcalde Porcioles. De 1936 al 39, l aviació italiana i alemanya va bomberdejar la ciutat, molts edificis van quedar derruits i acabada la guerra civil es van reconstruir com van poder. Fins els anys cinquanta no hi havien diners i els ajuntaments es limitaven a mantenir el que tenien. Amb l arribada del turisme Espanya va augmentar els ingressos, sobretot les ciutats mediterrànies. Porcioles era notari i jurista i es va fer amic de Franco. El va convèncer per recuperar les costums catalanes i així atreure el catalanisme moderat i catòlic al franquisme. Josep Maria Porcioles havia nascut a Amer, el mateix poble de Puigdemont. També volia transformar Barcelona en la segona capital d Espanya. Franco li va donar carta blanca i Porcioles es possà en marxa. D entrada manar construir les rondes, la que anava de Lesseps a La plaça Cerdà i començar a fer una ciutat pels cotxes.

Exposició internacional de 1929

L’ exposició internacional de 1929 va ser un altre esdeveniment important per la història de Barcelona. Promoguda per l’arquitecte **Puig i Cadafalch** i el **Foment del Treball** al 1905, va construir-se en la muntanya de Montjuïc. La primera guerra mundial, però, va fer enrederir-la fins l’any 29. Algunes de les seves obres perduren encara a Barcelona: - La Font màgica obra de Carles Buigas -  La Plaça d’Espanya - Les torres venecianes de Ramon Reventós - El Palau Nacional d’Eugenio Cendoya i Enric Catà, actualment el **Museu Nacional d’Art de Catalunya** - El Teatre Grec - L’ Estadi Olímpic  - El  Poble Espanyol - El Telefèric del Port, que unia aquest amb Montjuïc - Funicular de Montjuic L’Exposició va donar a Barcelona tot una sèrie d’edificis i un parc, així com l’urbanització de tota la zona, essent un guany per la ciutat. En canvi, com va coincidir amb la crisi del crac del 1929, el nivell d’inversió no va ser l’esperat. Però les seves infrastructures encara