Passa al contingut principal

Enquesta per saber si heu estat abduit

Als anys 80, un empresari nord-americà va finançar a l’Organització Roper la realització d’una enquesta a nivell estatal per saber quanta gent deien haver estat abduits. L’enquesta es va distribuir entre professionals de la sanitat i es van enquesta a 6.000 nord-americans. Els resultats varen ser sorprenents, una gran majoria deia haver estar abduida. Si voleu saber si heu estat abduits només heu de respondre a les següents preguntes. Només que contesteu afirmativament a les preguntes 1, 2, 4, 6 i 8 us podeu considera haver estats abduits.

1) Alguna vegada es va despertar durant la nit amb sensació de paràlisi i amb la impressió de la presència d'algú o alguna cosa en el seu dormitori?
2) experimentar alguna vegada la sensació de tenir "temps perdut", o sigui períodes d'almenys 1 hora on li resulta impossible saber que va fer?
3) Teniu creences religioses?
4) Va tenir la sensació de volar o estar surant en l'aire, sense saber com o per què passava aquest esdeveniment?
5) Ha manifestat en alguna oportunitat capacitats de Premonició, Clarividència o altres fenòmens parapsicològics?
6) Va observar en alguna oportunitat llums inusuals o boles de llum al dormitori sense saber el seu origen o d'on provenien?
7) Ha llegit llibres sobre ocultisme, parapsicologia o temes afins?
8) Ha trobat cicatrius enigmàtiques en el seu cos, ignorant com s'havien originat o quins elements les havien produït?
9) Durant la seva infància va tenir la sensació de veure o percebre alguna aparició de tipus "Mariana", "Follets", "Gnoms", o una altra de naturalesa semblant?
10) Ha tingut trobades propers amb ovnis?

11) Si la resposta anterior és positiva, Ha vist els seus tripulants?

Comentaris

 1. Jo diria que en un 75 % de probabilitats he estat abduïda...

  ResponElimina
 2. I "teniu creences religioses?" per què no és un signe d'abducció?

  ResponElimina
 3. Ah, sí que ho deu ser, esclar, totes ho són...
  De tota manera, tots aquests americans deien que havien estat abduïts o els que feien l'estudi ho inferien de les seves respostes? I amb aquesta pregunta que deixo suspesa en l'aire digital me'n vaig a dormir, siau :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. aquesta enquesta si donava positiva, el enquestat passava a un grup més reduït d'estudi on se li feien una bateria de preguntes més exhaustives...

   Elimina
 4. A mi em surt abduït amb un 60% de probabilitats, la qual cosa em sembla molt.
  Penso que les preguntes sobre creences es fan per a tenir en compte variables secundàries, o senzillament per a comprovar que hom pot ser abduït independentment de les creences i lectures.
  Saps què se n'ha fet de l'Organització Roper?

  ResponElimina
  Respostes
  1. De fet l'Organització Roper encara existeix
   http://www.ropercenter.uconn.edu/

   Elimina
 5. 0% d'abducció. Quina decepció!

  ResponElimina
 6. Definitivament, no. A mi no m'han abduït. Ara coses estranyes... les que vulguis!

  ResponElimina
  Respostes
  1. ja ja estaries dins d'un altre grup de "persones que els hi han succeit coses estranyes"

   Elimina
 7. Aquestes preguntes tenen res a veure amb el sexe? Perquè aleshores sí que podria respondre afirmativament més d'una.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ja molts dels abduits diuen estar violats pel et.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els golluts

Els golluts eren uns éssers que vivien a la Vall de Ribes, d’aspecte de nans (no feien més de metro deu) i amb un enorme boci sota el coll, dels quals es va fer ressò la premsa de finals del segle XIX, a rel d’un article del historiador Masó Miguel de Morayta. Els presentaven una raça diferent provinent dels tàrtars semblant als cromanyons, però els especialistes mèdics deien que eren les condicions de vida, la mala alimentació i els incest eren els causants d’aquelles deformacions. El fet, es que a mitjans del segle XX van desaparèixer.

El misteri de Fatima

Vaig arribar a Fàtima un matí d'agost de l'any 1996. Em vaig allotjar en un dels hotel dels que hi ha dins el recinte del temple. Habitacions netes, austeres, només per dormir sense cap luxe. El menjar era tipic portugues. Portava amb mi una càmera digital de vídeo 8 disposat a immortalitzar la missa nocturna que es fa a l'aire lliure. Durant el matí vaig filmar a pelegrins que de genolls caminaven pel via Crucis, a causa d'alguna promesa a la Verge. Tot i la calor del clima portugues (sobre 30 graus al migdia) la gent seguia encenent ciris i espelmes i els deixaven en una mena de xemeneia, la calor que desprenia et cremava la pell encara que estiguessis a metres de distància. L'ambient és semblant a Roma, a Montserrat, els fidels van feliços comprant els diferents souvenirs i admirant la basílica. Cures amb hàbits observen complaguts a les persones.  A la nit la missa em va impressionar. Centenars de pagesos humils, vestits amb robes negres, el seu suport económi

Carnac

Els alineaments de Carnac son unes dues mil noucentes pedres megalítiques aixecades en linees en una enorme extensió de terreny a la Bretanya Francesa. Es creu que es un monument funerari o un temple religiós o potser les dues coses. La seva antiguetat podría datar del 6.000 abans de crist.