Passa al contingut principal

Jesucrist era extraterrestre i el Papa va ser contactat

Segons JJ Benítez, Jesucrist seria d’origen extraterrestre i tots els miracles no serien més que mostres de la medicina d’una civilització molt més avançada que la nostra. Aquest es l’argument de l’últim llibre de la saga Cavall de Troia.

El director del centre d’Observació Astronòmica del Vaticà, Jose Gabriel Funes, diu que els extraterrestres existeixen i son fills de Deu. Sobre Jesucrist no es pronuncia, però es sap que Joan XXIII, al 1963, va ser contactat mentre passejava per Castell Gandolfo. Una nau va aterrar i d’ella va sortit un ésser que li va comunica que els fills de Deu estaven arreu de l’univers.


Comentaris

 1. El JJ Benítez segueix actiu en algun canal de Tv (no sé quin, en trobo rastres pel youtube) i no tenen pèrdua. Quntes teories ha arribat a formular aquest home? Jo diria que més que Einstein, Darwin i Freud junts. Una de les que més m'agrada diu que a la Lluna hi ha ruïnes enormes d'una antiga civilització, naus espacials extraterrestres, etc, etc...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, la teoria de les ruïnes a la lluna es massa. Fins i tot hi han videos al youtube

   Elimina
 2. A mi el que m'encanten són aquestes gravacions sud-americanes que amb tota la pachorra deixen anar qualsevol teoria amb un to seriós indestructible.

  ResponElimina
 3. Em sembla que l'únic extraterrestre aquí és en Benítez, i em sembla que Déu no hi ha tingut res a veure, Déu sempre m'ha semblat un ésser molt localista, provincià, molt de La Terra :)
  Bon dia, Aris!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Segurement tens raó, ara van i ens canvien el concepte

   Elimina
 4. Bah, si tothom sap que els autèntics Deus que eren extraterrestres eren els del Egipcis, els famosos Goa'uld de Star Gate ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. je je l'altre dia van fer una reposició per la tv d'Star Gate

   Elimina
 5. Ui... tot això és molt complicat. Ja deus conèixer la màquina de fotografiar el passat que va finançar el Vaticà (i que guarda al seu magatzem secret), inventada per un tal Ernetti. Et deixo aquí la fotografia de Jesucrist que va aconseguir de fer, on no sembla extraterrestre. En tot cas, al Vaticà ja haurien contactat més d'una vegada amb ell:
  http://casar.pagesperso-orange.fr/CHRIST%20ernetti.jpg

  ResponElimina
  Respostes
  1. Què bo!

   S'hauria de fer una fira de mostres internacional amb material d'aquest tipus. L'stand del Vaticà batria rècords!

   Elimina
  2. la web de la foto no te perdua: es un arxiu poltergueist total. Molt bon descobriment, LLuís

   Elimina
 6. En Benítez s´està tornant encara més "bizarro" que l´Iker Jiménez. I aquest Funes ... no serà parent d´en Louis?
  Jo també vaig a veure aquesta web que promet.
  Salut. Borgo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. segurament es el Louis de Funes disfrasat...molt bona

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els golluts

Els golluts eren uns éssers que vivien a la Vall de Ribes, d’aspecte de nans (no feien més de metro deu) i amb un enorme boci sota el coll, dels quals es va fer ressò la premsa de finals del segle XIX, a rel d’un article del historiador Masó Miguel de Morayta. Els presentaven una raça diferent provinent dels tàrtars semblant als cromanyons, però els especialistes mèdics deien que eren les condicions de vida, la mala alimentació i els incest eren els causants d’aquelles deformacions. El fet, es que a mitjans del segle XX van desaparèixer.

L'ajuntament de Porcioles

Després de les exposicions universals de 1888 i 1920, l altre transformació de la ciutat va ser al 1957, de la mà del alcalde Porcioles. De 1936 al 39, l aviació italiana i alemanya va bomberdejar la ciutat, molts edificis van quedar derruits i acabada la guerra civil es van reconstruir com van poder. Fins els anys cinquanta no hi havien diners i els ajuntaments es limitaven a mantenir el que tenien. Amb l arribada del turisme Espanya va augmentar els ingressos, sobretot les ciutats mediterrànies. Porcioles era notari i jurista i es va fer amic de Franco. El va convèncer per recuperar les costums catalanes i així atreure el catalanisme moderat i catòlic al franquisme. Josep Maria Porcioles havia nascut a Amer, el mateix poble de Puigdemont. També volia transformar Barcelona en la segona capital d Espanya. Franco li va donar carta blanca i Porcioles es possà en marxa. D entrada manar construir les rondes, la que anava de Lesseps a La plaça Cerdà i començar a fer una ciutat pels cotxes.

Exposició internacional de 1929

L’ exposició internacional de 1929 va ser un altre esdeveniment important per la història de Barcelona. Promoguda per l’arquitecte **Puig i Cadafalch** i el **Foment del Treball** al 1905, va construir-se en la muntanya de Montjuïc. La primera guerra mundial, però, va fer enrederir-la fins l’any 29. Algunes de les seves obres perduren encara a Barcelona: - La Font màgica obra de Carles Buigas -  La Plaça d’Espanya - Les torres venecianes de Ramon Reventós - El Palau Nacional d’Eugenio Cendoya i Enric Catà, actualment el **Museu Nacional d’Art de Catalunya** - El Teatre Grec - L’ Estadi Olímpic  - El  Poble Espanyol - El Telefèric del Port, que unia aquest amb Montjuïc - Funicular de Montjuic L’Exposició va donar a Barcelona tot una sèrie d’edificis i un parc, així com l’urbanització de tota la zona, essent un guany per la ciutat. En canvi, com va coincidir amb la crisi del crac del 1929, el nivell d’inversió no va ser l’esperat. Però les seves infrastructures encara