Passa al contingut principal

L’ovni de cabo de Gata

Era finals de juliol de l’any 1990 i un amic meu va tenir la idea d’anar a passar uns dies a Cabo de Gata, Almeria. Segons el meu amic era semblant a Cap de Creus, declarat parc natural protegit, tenia un far i unes salines que el convertien en paisatge increïble. I era veritat. Al 1990 encara estaven construint una autovia de Múrcia a Almeria i vàrem tenir que anar per la nacional. A les sis de la tarda érem a Cabo de Gata i després de creuar un poble, San José, vàrem arribar al mar. A aquelles hores no feia la calor que després sofriríem, doncs durant el dia la temperatura es altíssima. Vàrem fer acampada lliure en una cala amb una tenda que teníem i vàrem anar a dormir. No va ser fins la segona nit que vàrem veure aquella llum caient del cel i que es va enfonsa en el mar i per un moment va ser com si fessin un flash fotogràfic. Un meteorit? Probablement. Aquella nit va haver-hi incidents violents per aquella zona, un marit va voler matar a la seva dona, es va ofegar un pescador i alguns vaixells varen ser arrossegats per la corrent mar endins. Inclòs el meu amic, en un atac, va destrossar la tenda amb un dels pals per aguantar-la. L’endemà no recordava res del que havia fet. Sense tenda vàrem tenir que anar-nos, doncs per aquella època no hi havia hotels ni tan sols habitacions. Sé que encara vaig tornar a veure al meu amic per cap d’any però seguia sense recordar res. Una de les noies que venia va fer fotografies però no l’ha he tornat a veure més i no sé com localitzar-la. Fins i tot jo em pregunto si va passar. 


Comentaris

 1. El Cabo de Gata és un lloc màgic on pot passar qualsevol cosa. Si no vaig equivocat hi van filmar una de les millors pel·lis de terror espanyoles: ¿Quién puede matar a un niño?
  http://youtu.be/ojX2jbgEAm8

  ResponElimina
  Respostes
  1. No sabia que havien filmat "¿Quién puede matar un niño?" de fet es un lloc per filmar pel·lícules...

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Els golluts

Els golluts eren uns éssers que vivien a la Vall de Ribes, d’aspecte de nans (no feien més de metro deu) i amb un enorme boci sota el coll, dels quals es va fer ressò la premsa de finals del segle XIX, a rel d’un article del historiador Masó Miguel de Morayta. Els presentaven una raça diferent provinent dels tàrtars semblant als cromanyons, però els especialistes mèdics deien que eren les condicions de vida, la mala alimentació i els incest eren els causants d’aquelles deformacions. El fet, es que a mitjans del segle XX van desaparèixer.

Carnac

Els alineaments de Carnac son unes dues mil noucentes pedres megalítiques aixecades en linees en una enorme extensió de terreny a la Bretanya Francesa. Es creu que es un monument funerari o un temple religiós o potser les dues coses. La seva antiguetat podría datar del 6.000 abans de crist.

Nostradamus

Michel de Nostredame , més conegut per Nostradamus va ser un metge i astròleg al servei de la Cort de Catalina de Medicis que es famós avui en dia per un texts profètics que va escriure. D’ascendència jueva va néixer el 1503 a Saint-Rémy-de-Provence . Va estudiar a la universitat de Medicina de Montpellier on va obtindre el títol de doctor en 1529. Al 1534 es va establir a Agen, on es va casar amb una dona rica i varen tenir dos fills. La pesta però va acabar amb la seva família i va anar-se’n a Itàlia. Al 1544 va tornar a França i es va casar amb una altre dona rica a Salon de Crau , on va exercí la medicina i l’Astrologia. Elaborava almanacs i horòscops per encàrrec. Els almanacs eren sobre els dies més indicats per sembrar, també els més indicats per la reproducció dels animals, com un calendari del Pagès. Els horòscops no es limitaven al futur en general si no que podien concretar-se en un viatge, un casament, un negoci. Al 1555 Nostradamus va anar més lluny i escriure el